Gravelbike weekend Achterhoek

Dit tweedaags fietsavontuur is bedoeld voor zowel de beginnende als de meer ervaren gravelbiker. Tijdens dit gravelbike weekend ontdekken we een van de mooiste stukken van Gelderland. Heb je geen gravelbike? Het is zeker ook mogelijk om de route op de mountainbike te rijden. 

We overnachten op een kleine camping die speciaal voor Hiking & Adventures is ingericht. Overdag ben je lekker actief in de natuur en ’s avonds is saamhorigheid rond het kampvuur met mooie verhalen en ervaringen van de dag. We kamperen in tentjes en fietsen twee uitdagende routes van ongeveer 75 km per dag door het rustieke coulissen-landschap. Tijdens het weekend heb je volop de gelegenheid om vragen te stellen over een goede voorbereiding voor langere tochten, de afstelling van je materiaal, enzovoort.

Op vrijdagavond of zaterdagochtend komen we aan op de camping, maken we kennis met elkaar bij een kop koffie en maak je je lunchpakket klaar. Dan gaan we op pad! Aan het eind van de middag komen we weer terug op de camping. In het avondeten is voorzien door een sfeervolle foodtruck. Na het ontbijt op zondagochtend vertrekken we met je eigen klaargemaakte lunchpakket voor de tweede mooie tocht. Gaan we de Holterberg verkennen? De omgeving biedt in ieder geval genoeg uitdaging voor ervaren en minder ervaren fietsers. Beide dagen rijden we door bossen en open landschappen. De routes hebben vlakke stukken als ook uitdagende klimmetjes voor degene die zich extra willen prikkelen. Rond 15.00 uur kom je weer terug op de camping en zit het weekend erop. 

In hetzelfde weekend organiseren we vanuit Hiking & Adventures ook een wandelweekend. De wandelaars, waarvan sommigen trainen voor de Fjällräven Classic of de West Highland Way, verblijven op dezelfde camping. 

Datum: 24-26 mei 2024

Prijs: 2 dagen €125,-

Prijs: 3 dagen €150,- (vanaf vrijdag)

De inschrijving van het gravelbike weekend in de Achterhoek staat open. Heb je nu al interesse, meld je aan via de website. Het maximaal aantal deelnemers voor dit gravelbike weekend is 20 deelnemers. Voor meer informatie stuur dan een mail naar joost@hiking-adventures.nl.

DIRECT INSCHRIJVEN (klik hier)