IJsland inschrijven


Overeenkomst deelname IJsland Trekking 2018

Beste deelnemer,

De inschrijving voor IJsland is boven verwachting razend snel gegaan. De tocht zit vol. Als je nu inschrijft kom je op de reservelijst te staan en kan je mogelijk inschuiven als er iemand afvalt. Degene die op de reservelijst staan krijgen voorrang in 2019. Mocht je hier vragen over hebben mail dan naar info@hiking-adventures.nl of bel met Hans Robijn, 06-51054491.

Kijk daarnaast ook nog naar andere mooie evenementen die wij organiseren, zoals bv. de trekking naar Corsica.

Op 15 oktober wordt de inschrijving voor de Mont Blanc expeditie en de tochten naar de Zugspitze en de Grossglockner geopend.

Je staat op het punt om je in te schrijven voor onderstaand programma. Na onderstaande inschrijving ontvang je een bevestiging. Na deze bevestiging is je boeking definitief. Ook ontvang je binnenkort een factuur voor de aanbetaling (50%) deze dient voor 1 december 2017 te zijn voldaan. De factuur voor het resterende bedrag (50%) dient uiterlijk 1 mei 2018 voldaan te zijn. Mocht het programma onverhoopt niet doorgaan, dan ontvang je je aanbetaling uiteraard retour.

Ik, deelnemer(ster), verklaar deel te willen nemen aan de IJsland Trekking 2018, die gehouden wordt van 27-06-2018 t/m 4-07-2018.

Prijs € 875,-
(exclusief vliegreis, indicatie kosten ongeveer €300,-)

Mijn shirtmaat is

Mijn jasmaat is

VERZEKERING

GEZONDHEID EN VOEDING
Dieet/Allergieen

Vul hier onder eventuele bijzonderheden in:

VOORWAARDEN
De algemene voorwaarden van de Stichting Hiking en Adventures staan vermeld op onze site: www.hiking-adventures.nl/algemene-voorwaarden/
Lees deze tevoren goed door.

Onderstaande aanvullende voorwaarden gelden boven onze algemene voorwaarden en andere bepalingen in onze reisinformatie:
* Bij de bevestiging van je inschrijving ontvang je een aanbetalingsfactuur t.w.v. 50% van de totale reissom welke uiterlijk 1 december 2018 voldaan dient te worden.
* Zo'n 4 maanden voor vertrek ontvang je de factuur voor het resterende bedrag van de reissom welke uiterlijk voor 1 mei 2018 voldaan dient te worden.
* Op deze reis zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing, welke te lezen zijn in de algemene voorwaarden van de Stichting Hiking & Adventures. Lees deze goed door en verzeker je tegen annuleringskosten met een annuleringsverzekering.
Akkoord aanvullende voorwaarden:

VALIDITEITSVERKLARING
Op alle geschillen met betrekking tot deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.
De deelnemer verklaart hierbij:
1 Kennis te hebben genomen van moeilijkheidsgraad, zwaarte en risico's van de activiteit(en), waarop deze overeenkomst betrekking heeft.
2 Alle medische en/of conditionele bijzonderheden van zichzelf en/of degene voor wie deze overeenkomst is afgesloten schriftelijk aan de organisatie te hebben gemeld.
3 Voor wat gezondheid en conditie betreffen, zich in staat achten, deel te nemen aan de activiteit(en), waarop deze overeenkomst betrekking heeft.
4 Fysiek in staat te zijn om mee te doen, zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen.
Akkoord validiteitsverklaring :

BETALING
Ik wil de rekening in: betalen.

AANSCHAFFEN SCHOENEN
Op de eerste trainingsdag gaan we langs een buitensportzaak in Apeldoorn. Daar kun je schoenen aanschaffen. Hieronder kan je aangeven of je wel of geen belangstelling voor de aanschaf van schoenen heb.
Ik heb

Alle bijzonderheden van de tocht en de data van de trainingen kun je op onze site: www.hiking-adventures.nl vinden.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kan je die hieronder plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Team Hiking & Adventures
(Hans,Micha,Joost,Peter,Rob,Wilbert en Diana)

 

 

De inschrijving voor de trektocht in IJsland is gesloten. De tocht zit momenteel vol.

Mocht je belangstelling hebben om in 2019 mee te gaan stuur dan een mail naar Hans Robijn via info@hiking-adventures.nl 

Met sportieve groet,

 

Team Hiking & Adventures

(Joost, Hans, Micha, Rob, Peter, Diana en Wilbert)