Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).


  Inschrijven deelname Nepal Tsum Valley Trekking 2021

  Beste deelnemer,

  Je staat op het punt om je in te schrijven voor onderstaand programma. Na onderstaande inschrijving ontvang je een bevestiging. Na deze bevestiging is je boeking definitief. Ook ontvang je een factuur voor de aanbetaling (50%) deze dient voor 1 mei 2021 te zijn voldaan. De factuur voor het resterende bedrag (50%) dient uiterlijk 1 augustus 2021 voldaan te zijn. Mocht het programma onverhoopt niet doorgaan, dan ontvang je je aanbetaling uiteraard retour.

  Ik, deelnemer(ster), verklaar deel te willen nemen aan de Nepal Trekking 2021, die gehouden wordt tussen 20-09-2021 t/m 20-10-2021.
  De juiste datum is nog niet exact bekend, maar ligt tussen 20 september en 20 oktober 2021. De exacte datum bepalen we later ivm. beschikbare vliegtijden. De totale reisduur (Amsterdam-Nepal-Amsterdam) is echter ca 22 dagen.

  Prijs trekking: € 1950,-

  (Exclusief vliegreis, indicatie vliegreis kosten ongeveer €650,- en exclusief lokale kosten ongeveer €250,-). Deze vliegreis dien je zelf te boeken. Door de organisatie zal een vlucht voorstel worden aangegeven.

  PERSOONLIJK:

  Mijn shirtmaat is

  Mijn jasmaat is

  VERZEKERING

  GEZONDHEID EN VOEDING
  Dieet/Allergieen

  Vul hier onder eventuele bijzonderheden in:

  VOORKEUR KAMERGENOOT
  1-persoons kamer* (extra kosten €150,00)Kamergenoot nog niet bekendIk wil graag een kamer delen met:

  *In Kathmandu en Pokhara is een 1-persoons kamer gegarandeerd.
  Tijdens de trekking kan het een enkele keer voorkomen dat er geen 1-persoons kamer beschikbaar is.

  VOORWAARDEN
  De algemene voorwaarden van de Stichting Hiking en Adventures staan vermeld op onze site: www.hiking-adventures.nl/algemene-voorwaarden/
  Lees deze tevoren goed door.

  Onderstaande aanvullende voorwaarden gelden boven onze algemene voorwaarden en andere bepalingen in onze reisinformatie:
  * Bij de bevestiging van je inschrijving ontvang je een aanbetalingsfactuur t.w.v. 50% van de totale reissom welke uiterlijk 1 mei 2021 voldaan dient te worden.
  * Zo'n 3 maanden voor vertrek ontvang je de factuur voor het resterende bedrag van de reissom welke uiterlijk voor 1 augustus 2021 voldaan dient te worden.
  * Op deze reis zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing, welke te lezen zijn in de algemene voorwaarden van de Stichting Hiking & Adventures. Lees deze goed door en verzeker je tegen annuleringskosten met een annuleringsverzekering.
  Akkoord aanvullende voorwaarden:

  VALIDITEITSVERKLARING
  Op alle geschillen met betrekking tot deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.
  De deelnemer verklaart hierbij:
  1 Kennis te hebben genomen van moeilijkheidsgraad, zwaarte en risico's van de activiteit(en), waarop deze overeenkomst betrekking heeft.
  2 Alle medische en/of conditionele bijzonderheden van zichzelf en/of degene voor wie deze overeenkomst is afgesloten schriftelijk aan de organisatie te hebben gemeld.
  3 Voor wat gezondheid en conditie betreffen, zich in staat achten, deel te nemen aan de activiteit(en), waarop deze overeenkomst betrekking heeft.
  4 Fysiek in staat te zijn om mee te doen, zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen.
  Akkoord validiteitsverklaring :

  BETALING
  Ik wil de rekening in: betalen.

  AANSCHAFFEN SCHOENEN
  Het is mogelijk om via ons bij buitensportzaak Vos in Apeldoorn schoenen aan te schaffen met korting (overleg met Hans Robijn). Hieronder kan je aangeven of je wel of geen belangstelling voor de aanschaf van schoenen heb.
  Ik heb

  Alle bijzonderheden van de tocht en de data van de trainingen kun je op onze site: www.hiking-adventures.nl pagina Nepal 2021 vinden.

  Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kan je die hieronder plaatsen.

  Met vriendelijke groet,

  Team Hiking & Adventures
  (Hans,Micha,Joost en Michel)