Inschrijven Zweeds Lapland 2021

Inschrijving deelname Adventure Trektocht Zweeds Lapland 2021

(Van 25-3 t/m 2-4-2021)

Beste deelnemers,

Je staat op het punt om je in te schrijven voor deelname aan de Adventure Huttentrektocht Zweeds Lapland 2021. Dit betreft een hiking met rugzak op sneeuwschoenen. Na onderstaande inschrijving ontvang je een bevestiging (via mail). Krijg je deze mail niet dan is je inschrijving niet gelukt en dien je het formulier opnieuw in te vullen. Ook ontvang je binnenkort een factuur (aanbetaling). Na deze bevestiging en de betaling van de factuur is je inschrijving definitief. Mocht het programma onverhoopt niet doorgaan, dan ontvang je de inschrijvingskosten uiteraard retour. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Deelname kosten € 1295,-
Vlieg-/trein/ bus reis ca € 385,-

Inbegrepen bij de deelname kosten zijn: Nederlandse reisleider (H&A); Begeleiding van een Nederlandstalige gids met hondenspan; alle overnachtingen en alle maaltijden tijdens de tocht; huur sneeuwschoenen en wandelstokken; sneeuwscooter taxi van Kebnekaise Mountain Station naar Nikkaluokta; lokaal vervoer (tussen vliegveld Kiruna en Abisko / Nikkaluokta); Gebruik materialen o.a. rugzak, overmits, gamaschen; Softshell t.w.v. €160,- en het bekende H & A T-shirt.

Niet inbegrepen; Vliegreis Amsterdam-Kopenhagen en Stockholm-Kiruna en terug ca. € 385,-

Ik, deelnemer(ster), verklaar deel te willen nemen aan de Adventure Trektocht Zweeds Lapland 2021, die gehouden wordt van 25-03-2021 t/m 2-04-2021.

DEELNEMER

Mijn shirtmaat is

Ik wil gebruik maken van vegetarische maaltijden tijdens de tocht

EXPEDITIES (minimaal 1 vakje aankruisen)
Ik heb belangstelling mogelijke deelname aan de volgende expedities in 2020:
Geen belangstellingFjallraven ClassicATB TrektochtNepalToubkalIjslandNoorwegenSchotland
Op onze site is alle info over deze tochten te vinden.

ORGANISATIE
Ik maak deel uit van de organisatie:

VOORWAARDEN
- De algemene voorwaarden van de Stichting Hiking en Adventures staan vermeld op onze site: www.hiking-adventures.nl/algemene-voorwaarden/
Lees deze tevoren goed door.
Akkoord voorwaarden (vakje aankruisen)

VALIDITEITSVERKLARING
Op alle geschillen met betrekking tot deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.
De deelnemers verklaren hierbij:
1 Kennis te hebben genomen van moeilijkheidsgraad, zwaarte en risico's van de activiteit(en), waarop deze overeenkomst betrekking heeft.
2 Alle medische en/of conditionele bijzonderheden van zichzelf en/of degene voor wie deze overeenkomst is afgesloten schriftelijk aan de organisatie te hebben gemeld.
3 Voor wat gezondheid en conditie betreffen, zich in staat achten, deel te nemen aan de activiteit(en), waarop deze overeenkomst betrekking heeft.
4 Fysiek in staat te zijn om mee te doen, zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen.
Akkoord validiteitsverklaring :(vakje aankruisen)

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kan je die hieronder plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Team Hiking & Adventures
(Hans,Micha,Joost,Peter,Wilbert, Michel, Jim en Rob)

LET OP:
Direct nadat je op de knop verzenden heb gedrukt ontvang je per mail een ontvangst bevestiging. Heb je deze mail niet gehad dan is het formulier niet goed ingevuld en je inschrijving niet gelukt. Dan verzoeken wij je om het inschrijfformulier nogmaals in te vullen.