De stichting Hiking en Adventures werkt samen met de partners hieronder genoemd. Deze partners bieden hun leden een mooie korting op onze reizen en evenementen. Scroll naar beneden voor meer informatie.

  • Vaude (duurzame en innovatieve buitensport leverancier)
  • NPB (Nederlandse Politiebond)
  • NPSB (politie sportbond)
  • ACP (politie vakbond)
  • Equipe (vakvereniging voor de politie)
  • ANVP (politie vakbond)

================================================================

VAUDE – toegewijd om de wereld een betere plek te maken. De duurzame en innovatieve buitensportleverancier

Als modern familiebedrijf en aanhoudend innovatieve buitensportleverancier neemt VAUDE haar verantwoordelijkheid voor mens en natuur zeer ernstig. Deze bewering geven we levendige invulling in alle drie van onze bedrijfssegmenten: Mountain Sports, Bike Sports en Packs ’n Bags. Meer over onze betrokkenheid lees je in het duurzaamheidsrapport. Sinds 40 jaar staat VAUDE voor hoogwaardige buitensportkleding, uitrusting voor bergsporters en de perfecte uitrusting voor fietsliefhebbers. We produceren buitensportkleding, schoenen, rugzakken, tenten, slaapzakken, tassen en toebehoren voor bergbeklimmen, skiën, trekking, wandelen, mountainbiken en (race)fietsen.

www.vaude.com
================================================================
 

De NPB (Nederlandse Politie bond) is opgericht om eersteklas vakbondswerk te organiseren in het belang van zijn leden. Namens 25.000 politiemedewerkers zijn onze ervaren onderhandelaars en bestuurders dagelijks in de weer om bij de werkgever betere arbeidsvoorwaarden te bedingen. Daarnaast hebben we een eigen juristen- en advocatenteam, dat dag in dag uit rechtshulp biedt aan leden die in problemen (dreigen te) komen op het gebied van werk en inkomen. Iets dat elke politieambtenaar kan gebeuren.De NPB wil dat politiemensen vanaf dag één goed opgeleid en uitgerust professioneel hun werk kunnen doen.

Mocht je werkzaam zijn bij de politie en je bent lid of wordt lid van de NPB dan krijg je 50 euro retour (per kalenderjaar)  op het inschrijfgeld bij daadwerkelijke deelname aan een van onze evenementen. De voorwaarde bij een nieuw lidmaatschap is dat je binnen een maand na inschrijving voor een H&A evenement lid van de NPB wordt en dit aan ons doorgeeft. 

Voor meer informatie over de NPB: www.politiebond.nl  

========================================================================
 

De stichting Nederlandse Politie sportbond (NPSP). Via de NPSB kunnen alle medewerkers van de politie en Koninklijke Marechaussee aan meer dan 30 sporten meedoen. Vind op hun site alle berichtgeving over wedstrijden, kampioenschappen en andere sportevenementen. De NPSB probeert het verschil te maken: weerbaar in het werk en in het dagelijks leven, midden in de samenleving! 

De NPSB biedt hun leden een korting van 100,- op de kano survivaltocht Zweden.

Voor meer informatie over de NPSB: www.politiesport.nl

Bergsport en NPSB
Niels en Mark organiseren voor de NPSB enkele mooie klim en bergtochten. Kijk op de site voor meer informatie:
https://www.bergsportreizen.nl/bergwandelen/huttentocht/parc-national-de-la-vanoise-NPSB

================================================================

De ACP is dé politievakbond die opkomt voor de belangen van politie-mensen. Een netwerk van actieve en gepensioneerde (politie)professionals, verbonden in een vereniging. En met een gezamenlijk doel:

  • (Pro)actief opkomen voor de persoonlijke en gezamenlijke belangen van politiecollega’s;
  • Bijdragen aan een gezond en veilig politievak.

Met en voor elkaar delen wij de passie voor het politievak en het verlangen bij te dragen aan een veilig(er) Nederland. Het politievak is een mooi en bijzonder vak.

Ben je lid van de ACP dan kun je een sponsorverzoek voor een van onze evenementen verzoeken bij hen.

Voor meer informatie over de ACP: www.ACP.nl

================================================================

Het vak verbindt

Je kiest bewust voor de politie. Dat schept een sterke band. Bij Equipe verstevig je deze band met andere proactieve professionals. Je ontwikkelt je samen verder in het vak. Equipe, het professionele politie platform, verbindt vakmensen én behartigt hun belangen. Dé vereniging waar je bewust voor kiest.

Voor meer informatie over Equipe: www.equipe.me

================================================================

https://www.anpv.nl

De Algemene Nederlandse Politie Vereniging (ANPV) 

De ANPV is dé politievakbond voor elke collega bij de Nationale Politie. Wij zijn er altijd en overal voor je en dat 24/7. Wij zijn er voor iedereen die voor of bij de politie werkt. Een bond voor en door collega’s. Alle hoofdbestuursleden zijn collega’s uit de praktijk die het klappen van de zweep kennen. Ook de collega’s in de Individuele Belangen Behartiging (IBB) zijn werkzaam in het dagelijkse politiewerk of hebben dat hun hele leven gedaan. 

Voor meer informatie over deze bond: www.anpv.nl

================================================================