Schotland dag 4

Maandag 21 mei 2018

Dag 4  begon als een grijze natte dag. Voordat wij op pad gingen kregen wij gezonde pannenkoeken voorgeschoteld, bestaande uit eieren, haver en banaan.
Met een goed gevulde maag reden wij richting onze eerste wandelroute van vandaag, Cow’s Hill.  Hier trokken wij onze regenkleding maar direct aan, want van gisteren hadden wij zeker geleerd. Cow’s Hill is een route van 12 kilometer lang en de heuvel is 286 meter hoog. Het was een prachtige route door een mooi bos waar de meest prachtige kleuren groen te zien waren. Door de regen hadden we minder zicht dan de afgelopen dagen maar dat was bij deze route minder erg omdat er dichtbij genoeg te zien was. Na een rustige wandeling kwamen wij op de top aan waar een groepsfoto is gemaakt welke niet zo indrukwekkend is geworden dankzij het slechte zicht.
Na deze rustige wandeling zijn we de auto ingesprongen en zijn we naar Steall Falls gereden. Bij deze korte, maar bijzondere route loop je maar 3,5 kilometer. Toch was deze korte route erg indrukwekkend. Op sommige stukken van deze route had je het gevoel dat je door een sprookjesbos liep. De meest prachtige kleuren zijn er te zien en het geluid van de waterval is erg rustgevend en sluit perfect aan op de omgeving.
Nadat alle foto’s waren gemaakt zijn we in de auto gesprongen en zijn we gaan shoppen bij en grote souvenirshop en hebben we met zijn allen boodschappen gedaan. Iedereen had onwijs veel zin in het avondeten aangezien ons al was verteld dat we een voorgerecht én een hoofdgerecht zouden krijgen. Het voorgerecht bestond uit een heerlijke groentesoep, gemaakt van de kliekjes van gisteren en het hoofdgerecht bestond uit zalm, rijst en een kleurenexplosie aan groente.
Groeten Sharon